fbpx

Legotillverkning inom plåtslageri

När det gäller legotillverkning inom plåtslageri är vi din tillförlitliga partner. Med expertkunskap och dedikation, levererar vi produkter skräddarsydda efter dina specifikationer. Verksamma i Harmånger, från Sundsvall till Hudiksvall med omnejd! Upptäck vår kvalitetsservice inom plåtslageri i din stad.

Tillverkning av plåtbeslag exakt som du vill ha det

Varje detalj räknas när det kommer till legotillverkning. Oavsett om det är takhuvar, spiskåpor eller fönsterbleck, så skapar vi plåtprodukter som matchar dina unika krav.

welding

Våra produkter inom legotillverkning

 • Beslag & byggplåtstillbehör
  Våra beslag och byggplåtstillbehör är framtagna med fokus på både funktion och estetik. De erbjuder inte bara styrka och hållbarhet utan också en estetisk lösning som höjer det visuella värdet på ditt byggprojekt. För oss är varje detalj viktig, och vi ser till att du får rätt produkt för rätt ändamål.

 • Fönsterbleck
  Våra fönsterbleck är designade och tillverkade med stor precision för att säkerställa en perfekt passform för varje byggnad. De ger inte bara ett skydd mot väder och vind utan fungerar också som en snygg finish till dina fönster.

 • Kanaler & nock
  Vi erbjuder lösningar för effektiv ventilation och en hållbar takdesign. Våra kanaler och nockar är framtagna för att säkerställa optimal luftcirkulation, samtidigt som de bibehåller en estetisk utformning som kompletterar takets arkitektur.

 • Rökrör & skorstensbeslag
  Vår prioritet är din säkerhet. Därför tillverkar vi rökrör och skorstensbeslag som uppfyller alla säkerhetsstandarder. De garanterar en säker avledning av rök och förhindrar läckage, vilket säkerställer att ditt hem förblir tryggt och varmt.