fbpx

Plåt & taksäkerhet

Din trygghet är vår drivkraft

Verksamma i Harmånger, från Sundsvall till Hudiksvall med omnejd, tar vi på Harmångers Plåt hand om ditt behov av plåtarbeten och taksäkerhet. Det är inte bara om att utföra jobbet, det handlar om att göra det rätt – med omtanke, precision och integritet.

 

Hos oss på Harmångers Plåt, känner vi en stolthet i vårt arbete. Med rötterna i byggnadsplåtslageri sedan 1993, kombinerar vi traditionell hantverksskicklighet med moderna verktyg och metoder för att säkerställa bästa möjliga resultat för dig.

Vad gör oss unika? Det är enkelheten i vårt förhållningssätt, vår vilja att lyssna, och vårt engagemang för att göra saker rätt. Vi ser varje projekt som en möjlighet att visa vårt engagemang för kvalitet, och varje nöjd kund som ett bevis på att vi lyckas.

roof-plate-264739

Våra produkter och tjänster

 • Plåtarbeten
  En kombination av estetik och funktion. Från stuprör och hängrännor till skorstensbeslag och byggplåtstillbehör, är varje bit lika viktig för oss.

 • Säkerhet på taket
  Taksäkerhet är inte bara en tjänst, det är en prioritet. Med produkter som fallskydd, vajersystem och nockräcken ser vi till att din byggnad inte bara ser bra ut, utan även är säker.

 • Montering och Installation
  Med en förmåga att förstå varje byggnads unika behov, ser vårt team till att varje plåtdetalj och säkerhetskomponent monteras korrekt och med omsorg.

 • Underhåll
  Vår tjänst slutar inte när installationen är klar. Vi erbjuder snöskottning, takskottning och takbesiktning för att försäkra oss om att ditt tak förblir i toppskick under årens lopp.