fbpx

om oss

Slide 1

Harmångers Plåt etablerades 1993 som enskild firma, 2001 ombildade vi till aktiebolag och bytte då namn till Harmångers Plåt & Entreprenad AB. Vi är idag 6 st anställda.

Harmånger ligger i Nordanstigs kommun i norra Hälsingland och de flesta av våra kunder finns i Nordanstigs-, Sundsvalls- och Hudiksvalls kommuner men vi är inte främmande för arbeten på andra orter.

Vi utför arbeten inom byggnadsplåtslageri, taksäkerhet och ventilation. Vi utför även taksäkerhetsbesiktningar och installerar braskaminer.

 

Vi driver även Värmebutiken! 

Grundades 1993

6 anställda

Certifierade

Grundades 1993

6 anställda

Certifierade

Vi som jobbar här

Göran Ekblom

Ägare

Maria Ekblom

Administration

Erik Ekblom

Ägare

Jacob Falk

Plåtslagare

Jonas Westin

Plåtslagare

Henrik Östberg

Plåtslagare

Miljö och kvalitet

Kvalitetssäkrade Harmångers Plåt & Entreprenad AB i Hudiksvall, Nordanstig och Sundsvall är ett företag som är certifierat enligt kvalitetssystemet FR2000. Vår kvalitetspolicy innebär att vi skall hålla en hög servicenivå och god flexibilitet med korta leveranstider i rätt tid av felfria produkter. Detta har vi skapat genom en motiverad och kunnig personal med rätt utbildning och kompetens för sina arbetsuppgifter.

Genom att omsorgsfullt välja leverantörer som aktivt visar att de tillsammans med oss bidrar till att minska vår miljöpåverkan och därmed kunna producera våra tjänster så resurssnålt som möjligt vilket främjar såväl en god naturmiljö som ekonomi.

Vårt miljöarbete ska ständigt förbättras med hjälp av kontinuerligt reviderade miljömål och handlingsprogram. Varje medarbetare ska förstå miljökonsekvenserna av sitt handlande och kunna ta ansvar för den miljöpåverkan som uppstår i det egna arbetet.

Kvalitet och miljöansvarig:
Göran Ekblom 070-677 55 15