fbpx

Ventilation & Ventilationssystem

Friskare luft för alla

Verksamma i Harmånger, sträcker vi oss från Sundsvall till Hudiksvall med omnejd. När ditt hem eller arbetsplats behöver en förändring eller förbättring av sitt ventilationssystem, är Harmångers Plåt här för att assistera.

Ventilation är inte bara om att flytta luft; det handlar om att skapa en sundare och säkrare miljö för alla. Vi erbjuder tjänster inom allt som rör ventilation – från projektering och ritning till montering och injustering. Vårt team arbetar engagerat för att säkerställa att du som kund känner dig nöjd och trygg med resultatet. Och för de gånger då ditt system behöver lite extra omsorg, är vi redo att hjälpa till med rengöring, filterbyten, motorbyten och OVK-besiktningar.

ventilation-texture

Produkter

 • Aggregat & fläktar
  För att hålla luften i rörelse.

 • Kanaler & slangar
  Grundläggande komponenter för effektiv luftväg.

 • Kökslösningar
  Spisfläktar och spiskåpor för optimal luftkvalitet.

 • Övriga produkter
  Galler, spjäll, stosar, ventilationshuvar och ventiler.

Tjänster

Utöver montering och installation, prioriterar vi rengöring av kanaler, så att ditt ventilationssystem alltid är i toppskick. Vi utför även OVK-besiktningar, för att garantera att ditt system uppfyller alla krav och standarder.

Vi värdesätter din tillit och strävar alltid efter att leverera tjänster och produkter av hög kvalitet, med fokus på din tillfredsställelse.