fbpx

Ventilation & plåt i Sundsvall, Hudiksvall & Nordanstig

Plåt i Hudiksvall, Nordanstig & Sundsvall

Vi på Harmångers Plåt är specialister på allt som rör plåt och plåtarbeten. Vår erfarna personal har en mycket stor materialkunskap och tummar aldrig på vare sig kvalitet eller säkerhet. Det centrala för oss är att du som kund ska bli riktigt nöjd med resultatet, vilket vi brinner för. Vi har ett gediget byggnadsplåtslageri etablerat 1993 med modern utrustning för precision och hållbarhet. Vi är verksamma i områdena omkring Hudiksvall, Nordanstig och Sundsvall.

Ventilation & ventilationssystem

Behöver du byta eller renovera ett ventilationssystem i din fastighet? Vi är experter på ventilation och hjälper gärna dig som bor i närheten av Sundsvall, Hudiksvall och Sundsvall. Vi på Harmångers plåt utför alla slags ventilationsarbeten – allt från projektering och ritning till montering och injustering. Dessutom utför vi även service som rengöring, filterbyten, motorbyten och OVK-besiktningar. Vår personal har lång erfarenhet av ventilationsarbeten och jobbar alltid för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg. Vi har även försäljning av ventilationskanaler, spisfläktar, slangar och fler tillbehör.

Legotillverkning

Vi på Harmångers Plåt i Hudiksvall, Nordanstig & Sundsvall erbjuder klippning, bockning och punktsvetsning av plåt och profiler enligt måttbeställning.

Tillverkning och montering av:
Hängrännor, stuprör, skorstensbeslag, ventilationshuvar, stosar, fönsterbleck, vindskivsbeslag, nock, fallskydd och taksäkerhetsbeslag.

Material

Takavvattning – Planplåt – Bandtäckningsplåt – Takprofiler – Takpannor – Väggprofiler – Takskydd – Aluminium – Aluminium; lackad – Aluminium; profiler – Koppar – Koppar; profiler – Rostfri – Mässing – Aluzink – Magnelis – Zink – Galvplåt – Bly, tenn & flex – Beslag – Lättbalk – Papp – Byggplåtstillbehör